Välkommen!

Yoga är för alla. Det är vår fasta övertygelse. Våra olika pass, olika lärare, olika inriktningar och svårighetsgrader gör att det finns något för alla. Kom och prova ett pass!

På gång

Passen rullar enligt aktuellt schema. Här får du veta om det är några ändringar eller annat som händer!

  • 2 oktober
    Denna dag är det ingen medicinsk yoga 17.30. Välkommen den 9 oktober igen.
  • Schemaändring
    Medicinsk yoga flyttar från fredagar till måndagar 17.30 Varmt välkommen att testa ett mjukt och vänligt yogapass som stärker både kropp och själ! Vi ses!
  • Höstkombo
    Hela terminens grupp-pass både hos oss och Johannas Powerhouse – vilken bra grej! Köp kombikortet i receptionen hos Johannas och sätt allt på ett kort! 5400 kr, gäller till 2023-12-31. 5400 kr

AntiGravity & Restorative

Här hittar du och bokar ditt AntiGravity- och Restorative-pass. Lägg in rabattkod om du har kort hos oss så kostar det ingenting.

Yoga gör dig lugn i själen och stark i kroppen. Eller lugn i kroppen och stark i själen. Vilket du föredrar.

Workshops

Våra workshops ger dig fördjupning eller ny kunskap inom yoga. Det kan vara externa lärare som kommer till oss eller mer tid och fokus på en särskild variant eller del av yogan. Anmäl genom att handla i webshopen.

Kurser

Våra kurser ger dig en bra start för din yoga. Du får i lugn takt gå igenom grunderna och får lära dig positioner, filosofi och flöde. Våra lärare hjälper dig tillrätta så du känner dig trygg. Anmäl genom att handla i webshopen.