Helena Nilsson

Första gången jag kom i kontakt med yoga var 2005 och sedan dess har yoga och mindfulness varit en viktig del av mitt liv. Det som fascinerar mig mest är hur samspelet mellan kropp, själ och andetag kan bli så kraftfullt och i grunden påverka välmående, självkänsla, sinnesstämning och ge en fantastisk känsla av grundning. Gång på gång hjälper yogan mig att sortera ut vad som är viktigt och vad som inte är värt att lägga energi på.

Min grundutbildning och certifiering har jag i poweryoga från 2008 och jag har därefter vidareutbildat mig inom yinyoga, restorative yoga, anatomi och terapeutisk yoga. Det finaste med att vara yogalärare är att få se kärleken till yoga växa fram hos en elev och att få dela yogaupplevelsen med andra. Jag jag vet att det det alltid finns nya insikter och lärdomar och jag lär mig minst lika mycket av mina elever som jag lär ut.

Vi ses på mattan!

helena@yogasala.se
0772-7324317

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.