2021-01-23 Kroppskännedom inifrån och ut med Olivia

Buy this
  • 480,00 kr

Kroppskännedom inifrån och ut

Varmt välkomna till ännu en workshop med Olivia Berggren där vi utforskar kroppskännedom, mobilitet och styrka. Detta är workshopen för dig som vill må bra i höfter och axlar på och utanför yogamattan. Genom att röra på, belasta och känna oss fram kan vi få bättre förståelse för den egna kroppen i rörelse och därigenom få ökat självförtroende och rörelseglädje.

Du kommer att lära dig enkla sätt att integrera styrka i din yogapraktik utan att gå miste om det mjuka, sköna som vi kanske förknippar yoga med. Även du som styrketränar kommer få idéer om hur du kan få bättre rörlighet med enkla knep. Med fokus på höfter och axlar, kommer vi att använda block, motståndsband och egen kroppsvikt för att få insikt om vart vi behöver mer styrka. Flexibilitet kommer på köpet när vi utforskar större rörelseomfång.

Du kommer att lära dig:
-Hur yttre belastning hjälper oss att lära oss nya rörelse och hur det kan appliceras i din yoga/rörelsepraktik.
-Hur nervsystemet är relaterat till allt vi gör i livet och hur vi medvetet kan arbeta med det för att känna oss riktigt bra i kroppen.
-Hur rörelse och det att ”vara uppmärksam” kan väcka sömniga områden i oss och öka vårt självförtroende.
-Hur rörelse upplevd inifrån, snarare än hur det ser ut, tillsammans med styrka är vårt bästa skydd mot skador.


När: 23 januari 2021 kl 10-13

Lärare Oliva Berggren

Enklare fika ingår