Digital yoga

Från och med midsommar avslutar vi den digitala yogan via zoom och blir en helt fysisk yogastudio igen. Fram till dess kan du hänga med via zoom.

När du tänker yoga hemma, fast digitalt med oss, gör så här:

Betala: Köp en gång digitalt här i webshopen eller swisha 100 kr till 1230658518 eller kryssa och skriv datum i en ruta på ditt vanliga eller digitala tio-kort. Om du har terminskort yogar du på bara. Vi vet vem du är. Om inget av detta funkar för dig så hör av dig så löser vi det. Du behöver inte anmäla dig, bara att hänga på. Men var inte sen, för är ingen där slår vi av zoomen när passet startar!

Logga in. Du kan behöva ladda hem programvaran för zoom till din dator eller telefon om du inte redan har den. Vi öppnar den digitala shalan cirka tio minuter innan passet börjar. Då kan du logga in med länken genom att klicka här:
http://us02web.zoom.us/j/82270…

Om länken fungerar som den ska kommer du in via zoom och behöver inte lägga in ytterligare uppgifter. Fungerar inte länken kan du gå till www.zoom.com tryck “join a meeting” och logga in med dessa uppgifter:
Meeting ID: 822 701 3935
Name: (ditt eget namn)
Passcode: ZoomYoga


OBS! OBS! 
När du loggar in med länk andra eller efterföljande gånger kan du behöva lägga in Passcoden ovan.

Säg hej och kolla att du ser och hör, stäng sedan av din mikrofon. Bild har du på om du vill. (då ser vi och övriga deltagare dig när du yogar)

Yoga på!

Passet avslutas, vi loggar ut dig.