Yoga på morgonen?

· 266 ord · ungefär en minut

Kan man göra det?

Finns det alternativ till att snooza en massa gånger, tvinga sig upp, stressa för att hinna med allting, komma med andan i hals, till förskola, skola, arbete eller vad du nu gör i ditt liv? Förklaringarna kan också vara flera:

- Jag har aldrig varit en morgonmänniska

- Jag är otroligt stel på morgnarna

- Mitt morgonhumör är hemskt eller nånting annat.

Jag vill verkligen puffa för att börja yoga på morgonen. Jag har gjort det själv under flera år och känner absolut att det gjort skillnad. Min kropp vaknar på ett skonsamt sätt och jag känner att jag är redo för att möta dagen på ett skönt sätt. Visst är jag stelare och lite osmidigare direkt på morgonen men jag anpassar min yoga efter det och tar ett lugnt och skönt pass. Jag tycker också att mitt humör blir bättre av yogan på morgonen. Jag känner mig lite snällare både med andra och mig själv. Frukosten efter passet smakar också fantastiskt!

Visst kan det vara så att yoga på morgonen inte riktigt passar dig men varför inte ta chansen och testa för att utmana gamla sanningar. Jag hade själv inte trott att det skulle passa mig men nu har jag svårt att tänka mig att inte stiga upp på mattan när jag vaknar.

Yogasala börjar med morgonyoga 15 januari klockan 07.30 - 08.15. Ett lite kortare pass än de vanliga. Du är jättevälkommen att komma och prova att utmana dig själv. Eller också är du redan nu en morgonmänniska och har längtat efter möjligheten att gå på yoga direkt på morgonen!