Vi har blivit med YogaSala!

· 290 ord · ungefär en minut

Ja kära nån! Vad vet man om livet? Tänk att vi nu, från 1 januari, driver vår egen yogastudio! Inte så att den är ny precis, YogaSala startades av Annilie Pettersson redan 2008 och från 2010 fram till nu har den drivits av Helena Nilsson och Karin Jansson med kollegor. Men nu är det vi som har fått ta över stafettpinne och det känns så spännande och roligt!

Vi älskar ju företagande! Och är något av serie-entreprenörer faktiskt. Och vi älskar yoga. Yogan har varit en stor del av våra liv sedan 2008 när vi började här på YogaSala. I januari 2019 åkte vi till Indien och gick vår yogalärarutbildning så nu kan vi undervisa i ashtanga, vinyasa, hatha, yin och aerial yoga. (lugn, ni slipper aerial, det är för lågt i tak i lokalen!) Så detta blir en ultimat kombo.

Ni som hängt med ett tag kommer att känna igen er. Alla lärarna är kvar, lokalen ser ut som vanligt och klippkorten gäller precis som förut. Lite nya extra aktiviteter kommer förhoppningsvis att glädja er.

Ni som är nya ska känna er hjärtans välkomna! Yoga är för alla, det spelar ingen roll vem du är, vad du tycker att du kan eller hur ung eller gammal du är. Yoga är vad du gör det till och var du än befinner dig kan du ha glädje och nytta av att yoga. Kom och prova på! Gå en kurs, droppa in på mjukyoga eller yin eller boka en alldeles egen personlig träning med någon av oss.

Vi ska göra vårt yttersta för att alla som vill ska få tillgång till yoga här i Sala. Berätta för oss om du saknar något eller längtar efter något.

Välkomna till oss!

Kajsa och Tord