Therese Åbonde

För mig är yinyoga en stund för mig själv, utan omvärldens krav, i tystnad. På mina klasser finns det inga ”snygga” positioner eller ”rätta” sätt. Vi är alla unika och jag kommer att hjälpa dig att hitta det fokusområde vi jobbar med utifrån de förutsättningar som just du och din kropp har.

Jag tror på kroppens förmåga att självläka och för mig är yinyoga ett verktyg för detta.

Jag har undervisat i hathayoga och parallellt praktiserat yinyoga sedan 2016. Jag brinner för att få fler att upptäcka vad yinyogan kan göra för din kropp och ditt sinne. I dagens prestationsinriktade samhälle där många krav ställs på varje människa behövs en motvikt. Ett öra mot just det som du behöver. På mattan ges du förutsättningar att vara här och nu.

Välkommen!

therese@yogasala.se
070-2947360

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.